MOBIL

Beholder basestasjoner, skiller ut mobilmastene

Radio, antenne og transmisjon beholdes i Telenor Norge når passiv infrastruktur skilles ut. Også fibernettet forblir i Telenor Norge.

Når Telenor skal bytte ut dagens basestasjoner vil de nye antennene bli hengt opp i master eid av det nye Telenor Infra. Her et bilde fra Ericsson, som viser plassering av en antenne.
Når Telenor skal bytte ut dagens basestasjoner vil de nye antennene bli hengt opp i master eid av det nye Telenor Infra. Her et bilde fra Ericsson, som viser plassering av en antenne. Foto: Ericsson
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
20. jan. 2020 - 07:44

Fredag ble det kjent at Telenor-konsernet skiller ut infrastruktur i Norge og plasserer den i det norske selskapet Telenor Infra. Detaljene var ikke kjent da nettstedet E24 avslørte nyheten, men Telenor har nå bidratt overfor Inside Telecom til å konkretisere litt mer hva som skal flyttes over til Infra.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.