MOBIL

Baumann garanterer lave priser

Netcom-sjef August Baumann garanterte både lave priser og topp mobildekning etter kjøpet av Tele2. – Et budskap til markedet, ikke konkurransemyndighetene, sier han.

Netcom-sjef August Baumann er svært fornøyd med å få Tele2-sjef Arild Hustads 1,2 millioner kunder i hus. Det gir billigere produksjon av mobiltjenester og dermed mulighet til å konkurrere bedre med Telenor.
Netcom-sjef August Baumann er svært fornøyd med å få Tele2-sjef Arild Hustads 1,2 millioner kunder i hus. Det gir billigere produksjon av mobiltjenester og dermed mulighet til å konkurrere bedre med Telenor. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
7. juli 2014 - 12:52

Netcom og Tele2

De to selskapene har en rekke merkevarenavn som nå blir samlet. Netcom-sjef August Baumann sier at merkevarenavnene i utgangspunktet blir opprettholdt, men det ligger i sakens natur at det gjerne skjer endringer når litt tid har gått etter et oppkjøp. Dette er selskapenes merkevarer overfor kundene:

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.