MOBIL

Auksjonen – ikke oppkjøpet – fjernet Tele2

Teliasonera hevder overfor Konkurransetilsynet at det var frekvensauksjonen som fjernet Tele2 fra grossistmarkedet, ikke deres oppkjøp av selskapet.

Netcom-sjef August Baumanns advokater skriver i meldingen til Konkurransetilsynet at det var resultatet av auksjonen som tok Tele2 ut av markedet, ikke oppkjøpet. Her sammen med Tele2-sjef Arild Hustad under presentasjonen av kjøpet.
Netcom-sjef August Baumanns advokater skriver i meldingen til Konkurransetilsynet at det var resultatet av auksjonen som tok Tele2 ut av markedet, ikke oppkjøpet. Her sammen med Tele2-sjef Arild Hustad under presentasjonen av kjøpet. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
22. aug. 2014 - 08:10

Dette går fram av meldingen Teliasonera sendte til Konkurransetilsynet om oppkjøpet av Tele2 Norge. Meldingen er obligatorisk, og argumentere fra mange vinkler for at oppkjøpet bør godkjennes.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.