MOBIL

Astrup vil ha rask 5G-utrulling

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup vil legge til rette for rask utbygging av 5G. Teknologien har enormt potensial, og skal også bidra i bredbåndsdekningen.

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup vil forløse potensialet i 5G så fort det lar seg gjøre.  – Tiden er kommet for å se på hvordan vi ikke bare kan forbedre oss skrittvis, men hvordan vi kan oppnå radikal innovasjon, sier han.
Digitaliseringsminister Nikolai Astrup vil forløse potensialet i 5G så fort det lar seg gjøre. – Tiden er kommet for å se på hvordan vi ikke bare kan forbedre oss skrittvis, men hvordan vi kan oppnå radikal innovasjon, sier han. Foto: Varog Kervarec
Varog KervarecVarog KervarecFagredaktør
8. feb. 2019 - 06:00

Regjeringen har i mange år prioritert å legge til rette for at vi skal ha tre konkurrerende mobilnett i Norge. Dette er viktig også for den nye digitaliseringsministeren, Nikolai Astrup (Høyre).

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.