×
Annonse fra TUM Studio for

Lær fra ekspertene: Dette er fremtiden til den norske telebransjen

16. november samles telebransjen under samme tak for å drøfte de store endringene som skjer.

 • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Insidetelecom.no er ikke involvert i produksjonen.

Får vi noen gang en modernisering av kobbernettet? Eller har fiber vunnet kampen? Hva skjer når IT-kjemper som Atea kaster seg inn i kampen om mobilkundene? Hva har Tele-Norges mektigste byråkrat, Elisabeth Aarsæther, tenkt å gjøre de neste årene som fersk direktør i Nkom?

Milliarder av kroner står på spill rundt disse spørsmålene, og aktørene jobber hardt for å spå utviklingen riktig. Det vil gi en stor fordel når nye forretningsmuligheter dukker opp. Telebransjen er en hjørnesten i norsk økonomi, som skaper verdier for over 22 milliarder kroner her i landet. 

Akkurat derfor er det så viktig at bransjen en gang i året møter på sin felles møtearena - Inside Telecom-konferansen, som går av stabelen 16. november.

– Det er her vi samler de ledende stemmene og utøverne i bransjen, for å gi deltakerne de bredeste diskusjonene og tydeligste detaljene. Opptil flere ganger har avgjørelser og klare policyer blitt definert eller gitt på denne areaen, fra både samferdselsministeren og aktørene som dominerer eller utfordrer bransjen. Foredragene, samtalene og diskusjonene er fruktbare og tonegivende for bransjen, sier Varog Kervarec, journalist i Insidetelecom og programansvarlig for konferansen.

Hele bransjen skal på scenen

Fem solide grunner til å komme på konferansen

 1.  Du får siste nytt fra sjefene i bransjen
  • Dagens mobilbransjen domineres av Telenor og Telia, eller selskaper de eier. På konferansen møter du utfordrere både i mobilbransjen, men også i de øvrige sektorene av bransjen.
 2. De viktigste temaene skal diskuteres
  • Er det teknologien, forbrukerne eller myndighetene som driver utviklingen fremover? På konferansen blir du oppdatert om alt som er nytt, og får muligheten til å møte den nye Nkom-sjefen.
 3. Du overværer den gjeve prisutdelingen
  • Når mørket faller skal de mest innovative bransjeaktørene kåres. Vi lover deg en spennende kveld og glade vinnere.
 4. Du møter alle i bransjen på ett sted
  • Flere hundre entusiastiske bransjemennesker deltar på både konferansen. Det er en unik arena til å hilse på gamle og nye kontakter.
 5. Du kan lære bort det du har lært
  • Du får med deg kunnskapen hjem og kan dele det du har lært med kolleger. Kanskje du til og med kan holde et lite kurs i bedriften?

Programmet til Inside Telecom-konferansen er lastet med spennende foredragsholdere, delt opp i totalt fem sesjoner med hvert sitt tydelige tema. Uansett om du vil vite mer om mobilbransjen, bredbåndsbransjen, den tekniske infrastrukturen eller forhandlernes rolle så har vi deg dekket.

Blant de du vil møte er samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, bedrifts-direktørene til samtlige teleoperatører i Norge, og ikke minst den ferske Nkom-sjefen og direktøren for nykommeren Atea Mobil. Samt et helt økosystem av leverandører og samarbeidspartnere.

Her er noen av de du vil få muligheten til å slå an en prat med, og høre på scenen:

 • Ketil Solvik-Olsen: Fire nye år for en ny framtid - dette skal vi gjøre (samferdselsminister)
 • Ove Fredheim: Forhandleren er møteplassen i bedriftsmarkedet (direktør for bedriftsmarkedet, Telenor)
 • Jon Chr. Hillestad: Slik skal vi vokse etter Phonero-kjøpet (direktør for bedriftsmarkedet Telia)
 • Elisabeth Aarsæther:  Ny sjef, nye tider - eller? (direktør, Nkom)
 • Bjørn Haraldseth: Vi frigjør milliarder til innovasjon (direktør, Atea Mobil)
 • Jan Skjøy: Alt i skyen, full mobilitet og AI-støtte (Head of Customer Success, Microsoft)
 • Arve Paalsrud: Derfor gir vi opp privatmarkedet (CEO, Bayonette)

Gjev prisutdeling

Konferansen er et må-være-sted for deg som jobber i eller med telebransjen, uansett om du jobber for en av bransjens kjemper, utfordrere eller leverandører. Uansett hva din rolle er på arbeidsplassen, vil dagen gi deg et solid faglig utbytte. 

Mange aktører er nok uansett først og fremst på konferansen for å mingle og knytte nye bånd, og her er det gode muligheter - både på dagtid og når mørket senker seg. Dagen avsluttes med middag og prisutdeling. Her skal årets mobiloperatør, bredbåndsoperatør, bedriftsforhandler, privatforhandler og årets distributør kåres - før vi deler ut den gjeve hedersprisen. Kvelden rundes av med et afterparty for de som måtte føle seg i feststemning.

Konferansen finner sted 16. november 2017, på X Meeting Point like utenfor Oslo. Det er en dag du ikke kan gå glipp av.

 

Til toppen