ALTIBOX

Altibox-feilen rettet for de fleste kunder

300.000 Altibox-kunder på Østlandet fikk søndag problemer med internett- og TV-signaler. Søndag kveld var nettet tilbake hos alle kundene. 

300.000 Altibox-kunder fikk søndag problemer. Her er administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox på scenen under Inside Telecom-konferansen 2021 på Fornebu.
300.000 Altibox-kunder fikk søndag problemer. Her er administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox på scenen under Inside Telecom-konferansen 2021 på Fornebu. Ida Oftebro
19. sep. 2022 - 07:30

Ved midnatt opplyser NRK at problemet er løst for alle nettkundene. De som fortsatt opplever problemer, oppfordres til å ta en omstart på ruteren, sier Altibox til kringkasteren.

Selskapet opplyser at det var en av deres sentrale rutere som hadde tekniske problemer. Det igjen har medført at kunder på Sør- og Østlandet enten har stått uten eller fikk ustabilt nett. Det berørte også Mine sider og appene til Altibox.

Kunder i andre deler av landet kunne også oppleve at enkelte nettsider eller tjenester virker dårligere enn normalt, opplyser Altibox.

Områdene som ble berørt, tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber.

Les også

 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.