MOBIL

Advarer EU mot å skifte kurs i telepolitikken

Telenor og en rekke andre europeiske teleoperatører advarer EU mot å endre et forslag som skal gjøre det mer lønnsomt å investere.

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor er blant underskriverne i et brev telesjefer i Europa har sendt til EU-kommisjonen. Der uttrykker de bekymring over interessen for å gjøre de investeringer som trengs for å møte EUs ambisjoner, dersom ikke forslaget om lettelser i reguleringen fra september i fjor følges opp.
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor er blant underskriverne i et brev telesjefer i Europa har sendt til EU-kommisjonen. Der uttrykker de bekymring over interessen for å gjøre de investeringer som trengs for å møte EUs ambisjoner, dersom ikke forslaget om lettelser i reguleringen fra september i fjor følges opp. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no

Det er telebransjens europeiske lobbygruppe Etno som har levert brevet til EU-kommisjonen. Advarselen er signert av sjefene i BT, Deutsche Telekom, KPN, Orange, Proximus, Telecom Italia, Telekom Austria, Telefónica, Telia og Telenor, blant flere.

Les mer om: