BREDBÅND

Abelia om bredbånd i budsjettet: Setter sin lit til SV i Stortinget

– Siste håp for bredbånd på 2022-budsjettet er å se til SV. Flere i SV har sagt at de ønsker bredbåndsmilliarden, påpeker Abelia.

Abelias leder for teknologi og digitalisering, Kjetil Thorvik Brun, håper Stortinget plusser på støtten til utbygging av bredbånd der de kommersielle aktørene ikke finner det lønnsomt å bygge ut. Abelia mener det trengs én milliard kroner årlig i fire år.
Abelias leder for teknologi og digitalisering, Kjetil Thorvik Brun, håper Stortinget plusser på støtten til utbygging av bredbånd der de kommersielle aktørene ikke finner det lønnsomt å bygge ut. Abelia mener det trengs én milliard kroner årlig i fire år. Foto: Esben Johnsen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
8. nov. 2021 - 14:24

Abelias leder for teknologi og digitalisering, Kjetil Thorvik Brun, sier i en e-post til Inside Telecom at Abelia har registrert at den nye regjeringen ikke har prioritert et tilstrekkelig løft for bredbånd.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.