MOBIL

– 700-frekvensene først til 5G

Det blir sannsynligvis trønderne som får ta i bruk 700 MHz-båndet fra Telenor først – i selskapets 5G-testnett.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor gleder seg til å gå i gang med å fylle forpliktelsene om dekning langs riksveg 17 fra Utskarpen til Bodø. - En utfordrende strekning for mobildekning, kaller han den. Bildet er tatt på Riksvei 17 av Amundsen sjøl, på en av de årlige kjøreturene han tar for å sjekke mobildekningen i Norge.
Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor gleder seg til å gå i gang med å fylle forpliktelsene om dekning langs riksveg 17 fra Utskarpen til Bodø. - En utfordrende strekning for mobildekning, kaller han den. Bildet er tatt på Riksvei 17 av Amundsen sjøl, på en av de årlige kjøreturene han tar for å sjekke mobildekningen i Norge. Bjørn Amundsen, Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. juni 2019 - 08:01

I likhet med Telia og Ice er Telenor svært fornøyd med å ha slått til seg 2x10 MHz i 700 MHz-båndet i auksjonen som strakk seg fra mandag til onsdag denne uka. Telenor betalte minst, 180 millioner kroner for frekvensene. Ice betalte 337 millioner, og Telia 217 millioner.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.