MOBIL

5G og Huawei dominerte i Barcelona

5G og mulig forbud mot Huawei-utstyr var hyppige samtaleemner på MWC19.

Gitarist og trommeslager på Ericssons stand under MWC19 i Barcelona. En halv kilometer unna, på Vodafone-standen stod bassist og tangentinstrumentalist. Poenget var å vise at 5G er raskt nok til at de kan spille sammen over avstander. Og det funket.
Gitarist og trommeslager på Ericssons stand under MWC19 i Barcelona. En halv kilometer unna, på Vodafone-standen stod bassist og tangentinstrumentalist. Poenget var å vise at 5G er raskt nok til at de kan spille sammen over avstander. Og det funket. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
1. mars 2019 - 08:18

Samlingen av over 100.000 mennesker fra mobilbransjen i Barcelona er et mylder av ulike forretningsideer rundt mobilnettene. De store aktørene hadde behov for å fortelle hvor langt de er kommet i å studere eller ta i bruk 5G-teknologi. I løpet av året kommer de første mobiloperatørene til å tilby mobilversjonen av 5G i det de vil kalle kommersielle tilbud, men som i praksis sannsynligvis vil framstå mer som litt avanserte tester.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.