MOBIL

– 5G er som Loch Ness-monsteret

– Alle snakker om det, men ingen har sett det, innledet teknisk direktør Ingeborg Øfsthus under en debatt i regi av Nito.

Debattleder Erik Aasheim, teknisk direktør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge, senior prosjektleder Hilde Lovett i Teknologirådet; direktør for digitale industrier, Frank Braathen i Siemens og samt professor Einar Duenger Bøhn ved Universitetet i Agder og senter for forskning på kunstig intelligens under Nito-arrangementet "5G - en gamechanger".
Debattleder Erik Aasheim, teknisk direktør Ingeborg Øfsthus i Telenor Norge, senior prosjektleder Hilde Lovett i Teknologirådet; direktør for digitale industrier, Frank Braathen i Siemens og samt professor Einar Duenger Bøhn ved Universitetet i Agder og senter for forskning på kunstig intelligens under Nito-arrangementet "5G - en gamechanger". Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
15. aug. 2019 - 08:54

(Arendalsuka): Temaet for diskusjonen var «5G – en gamechanger», et tema som sørget for at alle stolene var fylt i lokalet i Bærekrafthuset i Arendal.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.