MOBIL

5G endrer samfunnet

5G handler ikke bare om endring av kommunikasjon. 5G vil endre hele samfunnet, mener Ericssons Lasse Wieweg. Han sier alle industrier må forberede seg.

Ericsson-direktør Lasse Wieweg mener at industribedrifter bør sette igang tester av 5G-teknologi og undersøke hva 5G kommer til å bety for deres forretningsmodeller i framtida. Hvis ikke kan både industrier og nasjoner havne i bakleksa av utviklingen, mener han.
Ericsson-direktør Lasse Wieweg mener at industribedrifter bør sette igang tester av 5G-teknologi og undersøke hva 5G kommer til å bety for deres forretningsmodeller i framtida. Hvis ikke kan både industrier og nasjoner havne i bakleksa av utviklingen, mener han. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
2. okt. 2017 - 08:28

Den svenske teknologen holdt et ganske så engasjert innlegg om 5G på Nasjonal kommunikasjonsmyndighets frekvensforum nylig. Som representant for en av de største leverandørene av mobilnett i verden, lovte han at 5G skal bli et svært så fleksibelt system. Og at Ericsson satser tungt på å være tidlig ute med 5G.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.