MOBIL

30 prosent flere kunder for Dipper

Små- og mellomstore bedrifter strømmer til Dipper, og selskapet har fått 30 prosent flere kunder i første halvår 2015. Nå åpner Dipper salgskontor i åtte byer.

– Vi ønsker å forenkle hverdagen for små- og mellomstore bedrifter. Vi ser at de litt større bedriftene ønsker et lokalt kontaktpunkt, derfor har vi skaffet salgsagenter rundt om i landet, sier Dipper-sjef Åsa Lunde.
– Vi ønsker å forenkle hverdagen for små- og mellomstore bedrifter. Vi ser at de litt større bedriftene ønsker et lokalt kontaktpunkt, derfor har vi skaffet salgsagenter rundt om i landet, sier Dipper-sjef Åsa Lunde. Bilde: Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
15. sep. 2015 - 07:23

Den Telenor-eide tjenestetilbyderen Dipper har hittil solgt stort sett standardiserte mobilabonnementer via sin nettside. Nå opplever de behov for lokal tilstedeværelse, og åpner salgskontor i Oslo, Lillestrøm, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Harstad og Sortland.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.