Telenor har passert 50 millioner kunder i Bangladesh. Her et bilde fra lanseringen av strømmetjenesten Beat i januar.

Telenor med 50 millioner kunder i Bangladesh

OPPDATERT: Telenor-dominerte Grameenphone feirer nå at de som første operatør har passert 50 millioner mobilabonnenter i Bangladesh.

Selskapet startet operasjonen i Bangladesh i 1997 og har, ifølge Telenor, det største nettet i landet med 99 prosent befolkningsdekning. Siden starten beskrives kundeveksten som eksponentiell i 17 år.

Nylig åpnet Grameenphone sitt 3G-nett, etter en utrulling som beskrives som den raskeste noensinne for et nasjonalt mobilnett.

Telenors Asia-sjef Sigve Brekke vil levere Internett til alle, også fattige landsbyboere i Bangladesh. Her riktignok fotografert i nabolandet India.
Telenors Asia-sjef Sigve Brekke vil levere Internett til alle, også fattige landsbyboere i Bangladesh. Her riktignok fotografert i nabolandet India.Foto: Telenor

Internett til alle

– Den virkelige styrken til vår bransje er å levere digital inkludering. Vår ambisjon er å levere Internett til alle. Bangladesh er ett av landene der vi har oppfylt dette løftet ved å introdusere høykvalitets tilgang til rimelige priser, sier Sigve Brekke, leder for Telenors asiatiske operasjoner.

Forsiden akkurat nå

Til toppen