Stor interesse for norske Meawallet

Meawallet kan få sentral rolle i fremtidens sikre betalingsløsninger, og har møtt stor interesse for sitt rammeverk for mobil lommebok.

Mobile World Congress/Barcelona: Meawallet leverer det de hevder er verdens sikreste nøkkelferdige løsning for en mobil lommebok. Selskapet leverer hele det bakenforliggende systemet for å håndtere sikkerhet og provisjonering, i tillegg til rammeverket for mobil lommebok.

– Vi leverer ikke innholdet i den mobile lommeboka. Det er det våre kunder og våre tjenesteleverandører som kommer med. Men vi håndterer livssyklus, sikkerhet og sørger for at løsningene i det mobile lommebok-rammeverket fungerer. Det er en helt åpen, uavhengig og fleksibel løsning. Vi er ikke avhengig av en teleoperatør for å kjøre sikkerhet over SIM-kort, for eksempel. Vi kan gjøre det oppe i nettskyen, vi kan gjøre det innebygd i telefonen, vi kan gjøre det via micro-SD-kort, og selvfølgelig SIM-kort, forteller salgssjef i Meawallet, Ove Teigen.

Ikke avhengig av NFC

NFC har vært regnet som den viktigste komponenten i fremtidens betalingsløsninger. Men Teigen er ikke så sikker på om dette er riktig. En av grunnene er at Apple ikke har lagt til NFC i Iphone, og kanskje heller ikke kommer til å gjøre det. For Meawallet spiller det heller ingen rolle.

Forsiden akkurat nå

Til toppen