Nokias fremtid?  Nokia satser på å videreføre operativsystemet Series30 og Series40 i billigtelefonene fremover. Det er operativsystemet Nokia hadde i ermet ved årtusenskiftet, før Symbian ble introdusert. Det gamle operativsystemet vil få en ansiktsløftning blant annet gjennom touch-grensesnittet som nylig ble introdusert i den nye Asha-telefonen. 

- Slutten for Nokia-dominans på billigtelefoner

Nokia har kun plass for Windows Phone i fremtiden. Dermed forsvinner Nokias siste håp om å reise seg, mener analytiker. Norsk teknologi forsvinner i dragsuget.

Utviklingen av neste generasjons lavkost-OS, Meltemi er stoppet. Det hevder en rekke medier å ha sikre kilder på. Utviklingsprosjektet forsvinner i dragsuget av nedleggelsen av Nokias nedleggelse av utviklingsavdelingen i Ulm i Tyskland og avgangen til Nokias sjef for lavkost-telefonene, Mary McDowell. Eksistenen av utviklingsprosjektet er aldri blitt bekreftet, og Nokia-sjef Stephen Elop ville derfor ikke kommentere skjebnen til prosjektet. Konsekvensen er at også Nokias posisjon i lavk

Forsiden akkurat nå

Til toppen