Statssekretær Reynir Jóhannesson:

Fire viktige folk i norsk telebransje besøkte den norske paviljongen under Mobile World Congress i Barcelona i samlet tropp: Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, statssekretær Reynir Jóhannesson i Samferdselsdepartementet, Telia Norge-sjef Abraham Foss og Ice-sjef Eivind Helgaker. Sammen med dem var også ledelsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, anført av Torstein Olsen. . (Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no)

Skryter av norsk mobilbransje

Etter besøk på Mobile World Congress i Barcelona skryter statssekretæren uhemmet av norske mobiloperatører og beskriver dem som engasjerte, innovative og fremtidsretta.

– Gode kommunikasjonsnett er en viktig forutsetning for vellykket digitalisering i offentlig og privat sektor, hvor målet er en enklere hverdag for folk flest og et mer produktivt næringsliv. Jeg blir optimist når jeg ser hvor engasjerte, innovative og fremtidsretta mobiloperatører vi har i Norge, sier statssekretær Reynir Jóhannesson i Samferdselsdepartementet etter et besøk på Mobile World Congress i Barcelona. På kongressen ble det gjennomført møter og presentasjoner med norske

Forsiden akkurat nå

Til toppen