Dekningsdirektør Bjørn Amundsen vil gå gjennom robustheten i mobilnettet med myndighetene.

Påskefart på 7,2 Mbit/s fra Telenor

Telenor har økt kapasitet og hastighet i mobilnettet for påsketuristene. 120 basestasjoner på 33 vintersportssteder gir nå 7,2 Mbit/s.    

Telenor har forsterket satsingen på mobilt bredbånd gjennom vinteren, og økt kapasiteten på 33 vintersportssteder. - Vår turbo-3G-dekning skal utmerke seg som den aller beste med hensyn til kvalitet og kapasitet, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor.

Telenor har nå turbo-3G i cirka 1000 byer og tettsteder - samt en rekke sommersteder og vintersportssteder i Norge. Samtlige 3G-stasjoner er oppgradert til turbo-3G, og dekker nå 86,6 prosent av befolkningen. I tillegg har Telenor oppgradert til neste trinn i utviklingen av mobilt bredbånd, og leverer nå 7.2 Mb/s-teknologi på 120 basestasjoner fordelt på 33 vintersportssteder.

- At Telenor har doblet hastigheten på 33 vintersportssteder, gir bedre kapasitet og økt brukeropplevelse for våre kunder, og vi forventer at majoriteten av våre 3G-stasjoner vil håndtere trafikkpåtrykket slik at kundeopplevelsen vil være god, sier Amundsen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen