Oppdatert: Spennende og variert program

Årets TeleCruise har et spennende og enda mer variert program enn noensinne. Hele 40 foredrag og 35 av dem er nå klar. For første gang blir det på ettermiddagen begge dager delte sesjoner. 500 har alt meldt seg på. Det går mot all time high på årets TeleCruise 2009  - det femte i rekken.

Nederst i denne artikkelen finner du programmet til TeleCruise2009 i tekstversjon. Last ned en PDF-versjon her.

Vi syns vi har fått til et spennende og variert program. Her bør det være noe for enhver smak. TeleCruise er både en markedsplass og en konferanse. For mange er det første viktigst, men vi i programkomiteen har jobbet målrettet og snart ett år med å sy sammen et best mulig faglig innhold. Vi kan iallfall love mange meget dyktige foredragsholdere og ikke minst mange NYE på talerstolen. 20 prosent av talerne er kvinner, noe vi er stolte av å ha fått til i en så mannsdominert bransje, sier leder for programkomiteen Arne Joramo, som foruten han består av Asgeir Myhre i Teleplan, Per Morten Hoff  i IKT Norge og Bjørn Veseth i Inside Telecom.

Det har alltid vært TeleCruise' policy å være mest mulig aktuell og debatt-orientert. I den innledende kai-notes-sesjonen tar vi for oss to viktige og meget aktuelle debatter: Den ene om operatøransvar og pirater i musikkverden. Den andre om termineringspriser, frekvensfordeling og åpne/lukkete nett - alle tre problemstillinger som er høyaktuelle og kritiske for mange i bransjen.

Det blir en egen sesjon om mobilt bredbånd der tilhørerne får møte både Telenor, Nye ICE' toppsjef og kinesiske Huawei. Begge de to sistnevnte presenteres for første gang for bransjen. Selvsagt blir neste generasjons mobilnett (LTE) grundig belyst fra mange ulike synsvinkler.

Forsiden akkurat nå

Til toppen