Ny vekstprognose:

Norden størst på M2M

Veksten innenfor maskin-til-maskin-markedet er dobbelt så stor i Norden som i resten av verden. Nå er flere gjenstander enn nordboere på nett.

I Norden finnes det flere ting med nettilkobling enn det finnes oppkoblede mennesker. Det skriver Teliasonera i en pressemelding.

Og flere ting på nettet skal det sannelig bli: Sammen med konsulentselskapet Arthur D. Little har operatøren funnet ut at veksten i maskin-til-maskin-markedet, en teknologi bransjen liker å kalle M2M, kommer til å være omtrent dobbelt så stor i Norden som ellers i verden.

Kartet viser hvor mange ting som er koblet opp i Norden i dag, og hvordan den beregnede veksten vil være i årene fremover (klikk på bildet for større versjon).
Kartet viser hvor mange ting som er koblet opp i Norden i dag, og hvordan den beregnede veksten vil være i årene fremover (klikk på bildet for større versjon).Foto: Teliasonera

Ifølge Teliasonera ligger forholdene spesielt godt til rette for en oppblomstring av M2M-løsninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland:

Forsiden akkurat nå

Til toppen