Eidsiva-sjef Trond Skjellerud er bare glad for at det kommer stadig flere båndbreddekrevende tjenester inn i nettet. Det øker etterspørselen etter bredbånd. (Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no)

Netflix – en gavepakke til bredbåndsoperatører

Netflix og andre Internett-baserte strømmetjenester er en gavepakke til bredbåndsoperatørene, mener leder Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd.

Tek.no-konferansen

Eidsiva-sjef Trond Skjellerud er en av talerne på Tek.no-konferansen 13. november på Fornebu. Han skal snakke om hvordan man tjener på konnektivitet - tilgang til Internett.

Program og påmeldingsinformasjon finner du her.

Da bredbåndsoperatører over hele verden ropte opp om gratispassasjerer som Netflix med sine strømmetjenester over Internett, skjønte ikke sjefen i Eidsiva bredbånd, Trond Skjellerud, hva de snakket om.

– Mange i bransjen begynte å klage over at gratispassasjerene kom inn i nettene med båndbreddekrevende tjenester uten å betale for seg. Den tankegangen forstår jeg ikke helt. Jeg ser på Netflix og andre båndbreddekrevende tjenester som en gavepakke til de som driver med bredbånd. Det får opp etterspørselen etter båndbredde, sier Skjellerud.

Forsiden akkurat nå

Til toppen