Ice-sjef Eivind Helgaker har hatt den hyggeligste jobben når Teliasonera har strevd med å få godkjent kjøpet av Tele2s norske virksomhet. Situasjonen har gitt Ice en særdeles god forhandlingsposisjon overfor Teliasonera. Han legger ikke skjul på at han er godt fornøyd. (Bilde: Ice)

Lover å bite fra seg mot duopolet

Ice-sjef Eivind Helgaker er strålende fornøyd etter å ha fått 90.000 nye kunder, et oppegående mobilnett og avtale om nasjonal gjesting med Netcom.

Vi når Helgaker idet han er i ferd med å avslutte et allmøte for de ansatte i Ice, der Konkurransetilsynets godkjenning av Teliasoneras kjøp av Tele2s norske virksomhet ble presentert.

Forutsetningen for avtalen var at Teliasonera sørget for å gjøre Ice til en reell konkurrent, gjennom å selge ut deler av virksomheten og inngå avtaler som setter Ice i stand til å konkurrere med Telenor og Netcom.

– Med dette utgangspunktet er vi i Ice godt rustet til å bite fra oss mot duopolet i mobilmarkedet. Totalt sett gir avtalene med Teliasonera oss et veldig godt utgangspunkt for å bli en aggressiv og tydelig utfordrer i det norske mobilmarkedet. Vi starter i skikkelig god fart. Det er ikke mange mobiloperatører som har hatt vårt utgangspunkt. Vi har plattformene vi trenger, menneskene, frekvensressurser og ingen gammel historie å slite med, sier Helgaker.

Forsiden akkurat nå

Til toppen