Jo Lunder styreleder i Vimpelcom

Telenor og Altimo har lagt kabal og funnet toppsjef, styreleder og uavhengige styremedlemmer for selskapet VimpelCom Ltd. Jo Lunder blir styreleder.

I en pressemelding skriver Telenor og Altimo at de har besluttet å utnevne Alexander Izosimov til konsernsjef (CEO) i Vimpelcom Ltd. og Jo Lunder til styreleder. Lunder, Leonid Novoselsky og Dr. Hans Peter Kohlhammer blir uavhengige styremedlemmer i VimpelCom Ltd.

Her er pressemeldinga fra Telenor:

Den 5. oktober 2009, kunngjorde Telenor og Altimo en avtale om å kombinere sine respektive eierandeler i den ukrainske mobiloperatøren Kyivstar og den russiske mobiloperatøren OJSC VimpelCom i det nye Bermuda-registrerte selskapet VimpelCom Ltd., med hovedkontor i Nederland. Nå er Telenor og Altimo enige om valgene av kandidater til å fylle viktige lederposisjoner i VimpelCom Ltd.: Alexander V. Izosimov, som i dag er ikke-operativ direktør i OJSC VimpelCom, vil bli konsernsjef (CEO) i VimpelCom Ltd., og Jo Lunder vil bli uavhengig styremedlem og styreleder. Leonid Novoselsky og Dr. Hans Peter Kohlhammer blir uavhengige medlemmer av styret for VimpelCom Ltd.

Forsiden akkurat nå

Til toppen