Slik illustrerer Infinera hvordan selskaper som tilbyr eksempelvis transport- og metronett kan selge båndbredde dynamisk til store bedrifter og teleoperatører i steg på 100 gigabit per sekund. .

Fiberfart på bestilling

Infinera har introdusert en teknologi som gjør det mulig for operatører å levere fiberhastigheter i steg på 100 Gbit/s, på bestilling.

Det var under konferansen Netevents i uka før påske at produktdirektør Geoff Bennett presenterte nye produkter for transportnett for presse og analytikere.

«Infinite Capacity Engine» kaller selskapet teknologien, som Bennett sier er det nærmeste man kan komme virtualisering av noe så fysisk som fotoner.

– Se på arrangementer som Superbowl i USA. Kapasitetsbehovet i bredbåndsleveransene i området har de siste årene økt med 200 prosent fra år til år. Det vi har skapt, er et system som gjør leverandørene av fiberkapasitet i stand til å levere båndbredder i steg på 100 gigabit per sekund på bestilling. I løpet av en time kan kapasiteten være på plass. Og leveres tilbake etter arrangementet, slik at båndbredden kan benyttes et annet sted i nettet, forklarer han.

Forsiden akkurat nå

Til toppen