Debatt
Facebook sliter med å tjene penger, og aksjen har blitt halvert på børsen etter noteringen. Teleanalytiker John Strand kaster seg inn i debatten, og mener selskapet kan skaffe seg milliardinntekter ved å \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ta en Skype\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Facebook omsetter i dag for omlag 4 milliarder dollar i året, og Strands anslag vil dermed løfte omsetningen med om lag 20 prosent. 

Derfor kjøper Google Motorola

Vil man vite hvorfor Google kjøper Motorola, så er svaret å finne i høreapparatindustrien, skriver teleanalytiker John Strand.

  • Kommentarer (0)

I disse dage er der mage der spekulere over hvorfor Google køber Motorola, nogle tror at Google vil lave det hardware som Motorola laver. De tror at Google vil til at lave bluetooth headset, fastnet telefoner og meget andet issenkram som man ikke kan tjene penge på. Den tilgang er naiv grænsende til det ubegavede - det drejer sig om patenter. Fakta om patenter i mobilverden I mobilverden er det sådan at Nokia, Ericsson og Qualcomm ejer hovedparten af de patenter der skal til for at lave en

Forsiden akkurat nå

Til toppen