Administrerende direktør Gisle Pedersen i Canal digital kabel har lansert hastigheten 500/50 Mbit/s. Det kaller han en hastighetsklasse som peker inn i fremtiden. (Bilde: Varog Kervarec)

Canal digital har lansert 500/50

Selskapets nye toppabonnement koster 999 kroner i måneden. Canal digital-sjef Gisle Pedersen forventer ikke umiddelbar suksess.

Canal digital kabel har i det stille lansert et nytt toppabonnement for sine bredbåndskunder. Fra og med forrige uke kunne selskapets bredbåndskunder bestille «Bredbånd 500», et abonnement som gir 500 Mbit/s nedstrømskapasitet og 50 Mbit/s oppstrømskapasitet.

Foreløpig er rundt to tredeler av kundene omfattet av tilbudet. Men selv om dette innebærer at cirka 200.000 kan slå kloa i topproduktet, forventer ikke leder Gisle Pedersen noe rush av bestillinger.

– Dette abonnementet peker inn i fremtiden, og er ikke noe som folk flest vil ha behov for i dag. Noen entusiaster vil benytte seg av muligheten til å få denne superfarten allerede nå, men spesielt mange blir det neppe, sier Pedersen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen