Sender tydelig beskjed til Telenor:

Statssekretær Reynir Jóhannesson (FRP) fastslår at kobbernettets framtid skal avgjøres i bredbåndsforumet, ikke av forvaltningen eller politikerne. (Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no)

Bredbåndsforumet må løse floken

Statssekretær Reynir Jóhannesson avviser at departementet skal avgjøre kobberstriden nå. – Det er ingen grunn til å melde seg ut av bredbåndsforumet, sier han.

Bredbåndsforumet rakk ikke å bli mer enn seks måneder gammelt før sjefen i Telenor Norge, Berit Svendsen, nærmest begravde det i et intervju med Inside Telecom.

Ifølge Svendsen er det helt utenkelig at 40 selskaper skal kunne diskutere seg fram til enighet i spørsmålet om reguleringen av kobbernettet, et tema som er helt sentralt i forumets arbeid.

Dette er bredbåndsforumet

Bredbåndsforum ble etablert 20. januar 2016 med to arbeidsgrupper. De to arbeidsgruppene er henholdsvis arbeidsgruppen for videreutvikling av kobbernettet og arbeidsgruppen for tilgang til fiberbaserte aksessnett.

Forumet er åpent for alle tilbydere av faste bredbåndstjenester i Norge, og skal være en arena for samarbeid og drøftelser mellom tilbydere av faste bredbåndstjenester.

Forsiden akkurat nå

Til toppen